ABCDV网站

QQ登录

只需一步,快速开始

【急求助】关于北京辖区在上海递签的问题

我毕业后户口转回北京辖区,现在在上海上语言课。看到论坛里说要暂住证+租房合同+实习证明,可是我是在上语言课,没有实习证明怎么办?我可以让语言班给我开一个上课证明去递签吗?

啊啊啊啊啊 要这么多材料才能在上海递签好难啊 可是北京可预约的时间都太晚了 哭晕过去
加上语言班在读证明就可以了,需要注明开课时间,他们要进行判断,关于辖区有个半年的时间要求

毕竟不是在那里实习,出啥实习证明啊。。

楼主,我跟你情况类似哎,但我没有居住证,这个临时通知太坑。先预约了北京递签,只能看能不能刷出早一点的时间吧。

amor_cat 发表于 2017-8-19 10:07
加上语言班在读证明就可以了,需要注明开课时间,他们要进行判断,关于辖区有个半年的时间要求

毕竟不是在 ...

啊 谢谢猫哥!!!
顺便问一下您我这里有大学的两个联系信 您看有哪个是可以用来递签的吗?
1.Dear Mrs.**,

thank you for your interest in our study program MA. of Integrated Design.
Attached you will find all necessary information in our official flyer. Please contact us for further question.

Please check also our website for the official Meet&Greet dates with Prof. Mager to get to know the MA. Programm better.

We are looking forward to your application.

Best,……

2. Dear ***,

thank you for your mail and your interest in a TH Köln study programme.

There is no problem that you have Chinese Credit Points. They will be officially transferred during the official uni-assist document review.

Whether you first apply at KISD and afterwards at uni-assist or the other way around does not matter. Only keep in mind the different application periods.

Kind regards,……

Kayla.Ji 发表于 2017-8-19 11:19
楼主,我跟你情况类似哎,但我没有居住证,这个临时通知太坑。先预约了北京递签,只能看能不能刷出早一点的 ...

而且他们官网都没讲清楚 之前我还以为只要租房合同和翻译就行 心塞……

Strutzel 发表于 2017-8-19 16:46
而且他们官网都没讲清楚 之前我还以为只要租房合同和翻译就行 心塞……

其实官网的意思就是只要拿出一个证明就好了,但估计是最近去上海递签的人太多,他们提高了门槛。确实让我们很被动,预约北京也晚了,生气!

Strutzel 发表于 2017-8-19 16:40
啊 谢谢猫哥!!!
顺便问一下您我这里有大学的两个联系信 您看有哪个是可以用来递签的吗?
1.Dear Mrs.* ...

不涉及到uniassist的都行